Reizen met een Ballon!

Reizen via een Balloon Exchange is een stuk gemakkelijker geworden.

We hebben een filter gelanceerd speciaal gericht op Balloon Exchanges.

Geef je voorkeur op

Voordat je begint met zoeken, ga je naar je Dashboard en kijk je naar de box “HomeExchange Balloons” (bovenaan je scherm). Aan de rechterkant is er een afbeelding die laat zien hoeveel Ballonnen je op dit moment beschikbaar hebt en hoeveel je er hebt verzilverd.

Aan de linkerkant zie je dat er een kleine button is toegevoegd. Hiermee kun je je instellingen veranderen van ‘Een Ballon willen verdienen’ naar ‘Een Ballon willen verzilveren’. Stel de button in op jouw voorkeur en je zult met deze voorkeur opduiken in de zoekresultaten (van anderen). Als je voorkeur verandert, ga je hier naar terug en pas je dit aan.

Zoeken maar


Als je je instellingen goed hebt, is het tijd om te gaan zoeken. Geef de locatie op waar je heen zou willen. Wat je bestemming ook is, tik deze in het zoekveld in de sectie Navigation, aan de bovenkant van je scherm, en zoek.

Nadat de resultaten verschijnen, scroll je naar beneden en je selecteert “More Filters.” Dit gaat open en geeft een hele lijst aan andere mogelijke zoekparameters die je kunt gebruiken om je resultaten te verfijnen. In de tweede rij met filters, zul je nu zien dat er aan de rechterkant een box is die “Balloon Exchange” heet. Door dit filter te gebruiken, kun je switchen tussen de lijst met “Leden die een Ballon zoeken” en “Leden die een Ballon willen verzilveren”. Kies hier in om je zoekresultaten automatisch te updaten. Denk er aan om je zoekresultaten te bewaren om je lijst later makkelijk weer up-to-date te kunnen maken.

We hopen dat deze update er voor zorgt dat het vinden van je volgende Balloon Exchange veel gemakkelijker wordt, maar we horen ook graag je feedback. Laat het ons gerust weten, via ons Happiness Support Team (24/7) of in de comments hier beneden.

 

 

One Comment on “Reizen met een Ballon!

  1. Jammer dat het het één of het ánder is. Een ballon ontvangen of een ballon inzetten. Ik ben voor beide opties te porren, want het gegeven dat ik bereid ben om een ballon ‘in te zetten’ betekent niet dat ik niet wil nadenken over de mogelijkheid een ballon te ‘verdienen’ aan een ruil. Kom op, technische staf, doe er nog een derde knop bij. Het is niet óf maar én…

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *