Huizenruilers trekken de aandacht van de mondiale pers

Huizenruilers: jullie tijd is gekomen en de recensies lopen binnen vanuit de hele wereld.

Ieder lid heeft geholpen om de wereld van HomeExchange.com op te bouwen en nu trekken jullie de aandacht over de hele wereld. Hier is een overzicht van de persaandacht vanuit verschillende landen van het afgelopen jaar, wat een interessant beeld geeft van het snel groeiende mondiale fenomeen huizenruil.

PR-7
De Telegraaf heeft een lifestyle-bijlage genaamd Vrouw Magazine dat een uitgebreid profiel bracht van Jacinta Bokma en Robert Heukels, die meerdere jaren met hun vier kinderen over de wereld reisden via huizenruilen. Het artikel beschrijft hun fascinerende lifestyle en geeft ook een lijst met tien goede tips. Klik hier voor het hele artikel: PDF file.


 

PR-1
The Wall Street Journal uit New York City noemde HomeExchangeGold.com in hun artikel over de wereld van het ruilen van ‘een-villa-voor-een-villa’. Ze erkenden daarin het fundamentele mechanisme van vertrouwen dat de basis is van HomeExchange.com en stelden: “Iemand met een mooi huis zal ook voorzichtig zijn met het jouwe.” Klik hier voor het hele artikel: PDF file.


 

PR-2
Het Franse dagblad Le Parisien bracht een mooi artikel met de kop: “Leen me jouw huis, dan leen ik jou het mijne.” Het blad noemt huizenruilen een groeiend verschijnsel en de auteur interviewt tevreden Franse leden van Trocmaison.com (de Franstalige versie van HomeExchange.com) voor wie een hele nieuwe wereld open ging door alleen maar van noord naar zuid te reizen in hun eigen land. Het blijkt maar weer eens dat alle soorten reizen je horizon kunnen verbreden en een welkome verandering van perspectief kunnen bieden. Klik hier voor het hele artikel in het Frans: PDF file.


 

PR-3
El País, het grootste dagblad van Spanje, bespreekt HomeExchange.com (in het Spaans IntercambioCasas.com) in een lang artikel. Eén geïnterviewde zegt: “Het lijkt maf om je huis met een vreemde te ruilen, totdat je het doet.” Daarna volgt een grondige demografische analyse van wie er ruilt en waarom (meer dan 75% van de leden van IntercambioCasas.com zijn tussen de 35 en 64 jaar; 4 van de 5 leden hebben vaker dan twee keer geruild). Het artikel bevat ook veel quotes van zeer tevreden Spaanse ruilers. Klik hier voor het hele artikel in het Spaans: PDF file.


 

PR-4
In AARP Magazine, , het belangrijkste reis- en lifestyle-magazine voor Amerikanen boven de 50, lag de nadruk op de enorme kostenbesparing die huizenruilen met zich meebrengt: je leeft over de hele wereld zonder kosten voor accommodatie. Klik hier voor het hele artikel: PDF file.


 

PR-5
Vendelbo Posten, een groot dagblad in Jutland, Denemarken, heeft het over de interessante mogelijkheden van last-minute ruilen, met Denen die rond de kerst ruilen en een zeer succesvolle ruil in Barcelona. Het blad geeft ook een korte historie van HomeExchange.com. Klik hier voor het hele artikel in het Deens: PDF file.


 

PR-6
QN, een Italiaanse nieuwsdienst, focust op ScambioCasa.com (de Italiaanse variant van HomeExchange.com) en noemt huizenruilen een wereldwijde beweging die mogelijk is gemaakt door internet. Het artikel vertelt hoe ruilen werkt, wat de regels zijn en geeft advies over het maken van een goede listing. Bijvoorbeeld: “Upload professionele foto’s van je huis, geef een goede beschrijving van de omgeving van je huis inclusief speciale attracties” enz. Klik hier voor het hele artikel in het Italiaans: PDF file.


 

PR-8
L’Express (Toronto, Canada) geeft een gedetailleerde beschrijving van hoe een ruil precies verloopt, inclusief een interview met William Heinzer van Trocmaison.com. Hij benadrukt de charmes van het leven als een lokale inwoner en het krijgen van insider tips van je huizenruilpartner. Bijvoorbeeld over de minder bekende bezienswaardigheden en restaurants in het gebied. Klik hier voor het hele artikel in het Frans: PDF file.


 

PR-9
Het Spaanse magazine Dirigentes spreekt met Jim Pickell, de director of operations van HomeExchange.com. Hij vertelt over hoe vertrouwen wordt opgebouwd tussen huizenruilers vóór ze daadwerkelijk ruilen, over de belangrijke rol van Spanje als populaire culturele bestemming en over het feit dat Spanje, na de VS en Frankrijk de meeste huizen in de aanbieding heeft. Klik hier voor het hele artikel in het Spaans: PDF file.


 

PR-10
De succesvolle Amerikaanse reiswebsite Johnny Jet heeft een artikel over de manier waarop huizenruilen in zijn werk gaat, inclusief een interview met HomeExchange.com-oprichter Ed Kushins. Klik hier voor het hele artikel: PDF file.


 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *