Een van de beste aspecten van HomeExchange is de gemeenschapszin. Jouw medeleden kwamen samen en hielpen ons om een speciale videoboodschap samen te stellen voor het Nieuwe Jaar.

Als we bij HomeExchange.com van één ding overtuigd zijn, dan is dat het belang van vertrouwen. Huizenruilpartners vertrouwen elkaar hun huis toe en jij vertrouwt er op dat HomeExchange, als bedrijf, een oogje in het zeil houdt. We snappen dat het een tijdje kan duren voordat je een zeker niveau van vertrouwen hebt bereikt en je klaar bent om, door via onze site te ruilen, vertrouwen in ons te stellen.

Read More

IJsland is een fantastische bestemming voor een rondreis. Ruige natuur, warme geiserbronnen en ongekende rust. Hier vind je alvast praktisch tips voor een onvergetelijke reis.

IJsland is een eilandstaat ten noordwesten van het Europese vasteland, tussen Noorwegen en Groenland in. IJsland valt onder de Noordse regio.

Beste reistijd voor je vakantie naar IJsland

Eind juni, omdat je dan de midzomernachtzon meemaakt. In juli en augustus is het hoogseizoen. In de winter is er nauwelijks daglicht, maar is er wel kans om het noorderlicht te zien. Neem altijd regenkleding en warme kleding mee, ook in de zomer.

Read More

Het nieuwe jaar biedt veel nieuwe listings. Maar met 65,000+ listings in 150 landen, kan zoeken als een moeizame taak voelen. Dat is mede een reden om goed en regelmatig te kijken naar onze New Listings. Nieuwe listings komen automatisch in deze collection. Je kunt de nieuwe listings (nu meer dan duizend) dertig dagen lang bekijken en ook verwelkomen bij HomeExchange.

Enkele andere reden om te kijken:

Read More

Hier een aantal opties voor je HomeExchange Bucket List.

1. Carnaval in Rio de Janeiro

Rio’s beroemde carnaval brengt iedere dag 2 miljoen mensen op straat. In Rio heb je veel keuze aan ruilhuizen! Daar heb je vanaf je balkon uitzicht op de kostuums en de dansen, terwijl de andere toeristen grote moeite hebben om nog een hotelkamer te vinden.

Read More