Sinds begin 2017 zijn HomeExchange en GuesttoGuest onderdeel van hetzelfde bedrijf. In deze periode hebben onze teams dagelijks samengewerkt en ervaringen en lessen gedeeld. We hebben de volgende vragen gesteld: hoe verbeteren we onze dienstverlening? Hoe verhogen we het vertrouwen tussen de leden? Hoe zullen we je ondersteunen bij het regelen van je volgende avontuur? De antwoorden hielpen ons bij het bepalen van de volgende stap: het verenigen van de gemeenschappen op één website.


Read More

Ontdek het huizenruilen en hoe dit de perfecte oplossing is voor een betaalbare vakantie.

Read More

In de eerste maanden van het nieuwe jaar, krijgen we traditioneel de meeste nieuwe, frisse leden binnen. Daarom is dat ook de tijd dat er veel interessante nieuwe ruilwoningen beschikbaar komen EN bovendien plannen veel mensen dan hun zomervakanties. Het is dus slim om snel toe te slaan!

Read More

Hieronder een aantal van onze favoriete woningen.

Read More

Goede foto’s van je woning kunnen een “misschien..” transformeren in een “Oh! We slaan meteen toe!”

Hier een paar tips over hoe je jouw woning van de beste kant laat zien.

Even nadenken voor je klikt

Voordat je foto’s gaat nemen, is het verstandig om even rustig na te denken over wat je precies in beeld wilt brengen. Bedenk bijvoorbeeld wat jijzelf het liefst wilt zien als je zoekt naar een ruilwoning. In ieder geval moet je de volgende items in beeld brengen: slaapkamers, keuken, woonkamer en badkamer. Als je je auto ook aanbiedt in de ruil, of iets anders speciaals hebt te bieden, zet deze zaken dan ook op de foto. Je kunt er ook afbeeldingen van lokale attracties bij zetten. Let er wel op dat je bezoekers van je listing niet overstelpt met foto’s van je woning.

Read More